Asus klar med ZenWatch og MeMoPad 7

Asus melder sig klar i konkurrencen på smartwatch-markedet med deres netop præsenterede ZenWatch. Asus havde desuden en ny tablet med på årets IFA-messe.

Asus ZenWatch (Foto: Asus)

Asus ZenWatch (Foto: Asus)

Tidligere i dag lancerede Asus deres første smartwatch på en pressekonference ved årets IFA-messe i Berlin.

Det nye smartwatch har fået navnet Asus ZenWatch og er ligesom konkurrenterne Motorola Moto 360 og LG G Watch baseret på Googles Android Wear-platform. Asus har dog lagt deres egen brugerflade ZenUI ovenpå, der er specialudviklet til ZenWatch.

Asus har kigget konkurrenterne over skulderen og fundet noget inspiration hos blandt andet Sony, der er de førende indenfor vandtætte produkter. Asus ZenWatch er nemlig vandtæt.

Det nye smartwatch kommer med en 1,63 tommer buet skærm og passer til smartphones med Android 4.3 eller nyere. Uret kører altså sammen med alle nyere Android-smartphones, men har man en Asus-telefon vil der være noget ekstra funktionalitet via Asus ZenUI-brugerfladen.

Det indbyggede accelerometer i ZenWatch giver dig statistik over din aktivitet – alt fra skridttæller, puls og antal forbrændte kalorier.

Du kan læse mere om Asus ZenWatch her.

ASUS MeMO Pad 7 (Foto: Asus)

ASUS MeMO Pad 7 (Foto: Asus)

Asus MeMoPad 7 – ny tablet

Foruden Asus ZenWatch lancerede Asus også den nye tablet MeMoPad 7, hvor producenten har lagt vægt på at enheden er tynd, let og skal kunne holde til lidt af hvert.

MeMoPad 7 er udformet i 50 procent duralumin, der er en slags aluminiumslegering, samt 34 procent glasfiber.

Den 7 tommer store tablet måler 8,3 millimeter i tykkelsen og vejer 269 gram. Skærmen har en opløsning på 1920 x 1200 pixels.

Om produkterne kommer på det danske marked er endnu ikke oplyst ligesom også de danske priser er ukendt, men den europæiske salgsstart er i starten af oktober. Og prisen på ZenWatch starter på 199 euro, mens MeMoPad 7 i udgaven med only-WiFi starter ved 149 euro – ønsker man modellen med 3G starter prisen ved 199 euro.

Asus Danmark oplyser, at det på nuværende tidspunkt forventes begge produkter bliver tilgængelige på det danske marked, forventeligt i løbet af Q4. En dansk pris på Asus ZenWatch kendes dog ikke på nuværende tidspunkt. Men Asus forventer MeMoPad ME572C vil få en vejledende udsalgspris på 1.699 kroner.

 

 

Mere til historien

Asus havde også en ny EeeBook med til Berlin, som skal forsøge at gøre sig bemærket i konkurrencen mod blandt andet MacBook Air. Asus EeeBook har 12 timers batteri og 14 dages standbytid og skal kunne bruges ligesom en mobiltelefoner, hvor notifikationer modtages når enheden er standby. Prisen på den nye 980 grams EeeBook starter ved 199 euro. Det er også uvist om denne lander på det danske marked.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram