Telenor opruster netværk inden DHL-Stafet

DHL-Stafet betyder mange mennesker samlet på et sted, hvilket kan give dårlig mobildækning, men når startskuddet går i Odense i næste uge er der opstillet en ekstra mobilmast.

DHL-Stafet

DHL-Stafet

Telenor opruster mobilnetværket inden startskuddet går på årets DHL Stafet i Odense på tirsdag. Det oplyser teleselskabet i en pressemeddelse.

Selskabet har rykket en ekstra 4G-mobilmast ind på løbeområdet for at sikre, at der er en god netværksoplevelse til de mange tusinde løbere, der tirsdag, onsdag og torsdag i næste uge indtager Fruens Bøge i Odense.

Der ventes omkring 17.000 mennesker til årets DHL-Stafet i Odense i de tre dage i næste uge. Det betyder derfor også et øget pres på mobilnetværket i og omkring Fruens Bøge. Derfor har Telenor den ekstra 4G-mobilmast med og placerer den på Engen.

– ”Ud over, at deltagerne vil bruge tale og SMS til at få fat i hinanden, forventer vi også, at der vil blive brugt rigtig meget data til DHL Stafet; for eksempel, når folk vil tage billeder og uploade dem til Facebook og Instagram. Det stiller store krav til mobilnetværket, og derfor forøger vi kapaciteten omkring pladsen med en ekstra mobilmast, så vores netværk kan klare den øgede trafik, der kommer af at have så mange mennesker samlet ét sted,” siger Peter Kjær, Leder af Network Rollout Services i Telenor.

Mere til historien

Hvor dækning er forudsætningen for, at man kan tale i telefon, SMS’e og bruge det mobile internet, er kapacitet afgørende for, at mange kan bruge netværket på én gang.

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mobilmaster spår om antallet af danskere på Christiansborg Slotsplads

I går fik Danmark en ny regent og mobilmasterne har hjulpet med, at finde antallet af danskere, der var mødt op på Christiansborg Slotsplads.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Telia taber mobilkunder – Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram