Sværhedsgraden i Swing Copters er blevet lettere

En ny opdatering til Flappy Bird-efterfølgeren, Swing Copters, gør det ellers umulige spil lidt lettere, da der er justeret på sværhedsgraden.

Screenshots fra spillet Swing Copters

Screenshots fra spillet Swing Copters

Har du prøvet Flappy Bird-afløseren, Swing Copters, så har du formentlig også erfaret, at spillet er noget nær umuligt.

Flappy Birds efterfølgeren hedder Swing Copters

Men nu har Dong Nguyen, udvikleren bag spillet, justeret lidt på sværhedsgraden, så der er lidt længere mellem forhindringerne og de svingende hamre man møder på sin vej. Ændringerne er kommet i en ny opdatering. Det skriver 9to5mac.com.

Selvom spillet er blevet lettere, så er det fortsat ikke et let spil, dog kan man nå længere nu.

Mere til historien

Highscoren har hidtil været 77 (oplyste Dong Nguyen for få dage siden på Twitter), men med opdateringen ventes at kunne blive noget højere.

Flappy Birds efterfølgeren hedder Swing Copters

Først på året var Flappy Birds en landeplage – eller verdensplage – indtil udvikleren fjernede spillet. Nu er efterfølgeren Swing Copters klar til download.

(mere…)
Flappy Bird er tilbage som ”Flappy Birds Family”

Udvikleren af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak overraskende det populære spil tilbage fra de forskellige App Stores, men nu er spillet tilbage – dog i ny version.

(mere…)
Flappy Bird gør comeback i august

Udvikleren bag spillet Flappy Bird oplyser nu, at spillet gør comeback i august måned, dog i en udgave der er knap så ”afhængighedsskabende”.

(mere…)
Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Skaberen af det populære mobilspil ”Flappy Bird” valgte at trække spillet tilbage fra alle App Stores, men et comeback er måske under opsejling. (mere…)

Slettet Flappy Bird og vil have igen?

TIP: Har du tidligere haft Flappy Bird installeret på din iOS-enhed, men slettet spillet. Så kan du få det igen – se hvordan her. (mere…)

Flappy Bird hysteri udnyttes af hackere

Sikkerhed: Pas på! Ondsindede Flappy Bird-applikationer er i omløb. Her er, hvad du skal holde øje med. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram