Sådan finder du de bedste tilbud på mobilen

Uanset om vi er på jagt efter mælk, elektronik eller ny bil, så er de fleste af os altid interesseret i at lave en god handel og med et par simple applikationer på telefonen, er det nu lettere end nogensinde før.

Der findes nærmest ingen bedre følelse, end følelsen der rammer en, når man har gjort et rigtigt røverkøb.

Uanset om det er elektronik, dagligvarer eller tøj, så er vi altid på jagt efter et godt tilbud og der går ofte konkurrence i at få varen til den bedst mulige pris.

Oversigt over tilbudsaviser i E-tilbudsavis

Oversigt over tilbudsaviser i E-tilbudsavis

Vi har samlet 3 applikationer, der kan gøre jagten på det gode tilbud noget lettere.

1. E-Tilbudsavis

E-tilbudsavis er den perfekte applikation at have lige ved hånden, hvis det er dagligvare du er på jagt efter. Med E-tilbudsavis er der nemlig mulighed for at søge efter specifikke varer, læse tilbudskataloger og finde de bedste tilbud indenfor en radius af din nuværende lokation, som du selv har mulighed for at definere.

Muligheden for at læse de seneste tilbudsaviser er i mine øjne en af de største fordele ved applikationen, da man ikke behøver at søge efter noget specifikt, men kan lade sig inspirere og måske falder man endda over et godt tilbud på noget man havde glemt, at man stod og manglede.

Med tilbudsaviserne er det oven i købet også muligt at sortere i dem, så man kun får vist tilbudsaviser for de nærmeste butikker, man slipper således for at få præsenteret en stribe aviser, der er irrelevante for en selv.

E-tilbudsavis kan downloades gratis til Android og iOS.

2. Pricerunner

Prisforslag til de nye hovedtelefoner i Pricerunner

Prisforslag til de nye hovedtelefoner i Pricerunner

Mens E-tilbudsavis applikationen har fokus på tilbud i de fysiske butikker, så er prisportalen Pricerunner lavet med fokus på online tilbud.

Får man dermed pludseligt lyst til at spendere penge, på et par nye hovedtelefoner, så er det blot at fiske telefonen op fra lommen, åbne Pricerunner applikationen (eller hjemmesiden) og starte søgningen efter de hovedtelefoner, man er på jagt efter.

Når søgningen er udført, får man vist resultaterne, og sorteret så de billigste tilbud ligger øverst.

I Pricerunner applikationen, er der mulighed for at tilføje produkter til en favoritliste, scanne varer via stregkoden og efterfølgende finde dem online, samt at søge efter kategorier, som giver mulighed for at få vist en række forslag på de nye hovedtelefoner, hvis det er det man er på jagt efter, men endnu ikke har lagt sig fast på nogle bestemte.

Pricerunner kan downloades til Android og iOS.

 

3. Groupon

Inspiration til det næste køb med Groupon

Inspiration til det næste køb med Groupon

Måske kender du allerede Groupon fra nettet, hvis ikke, bør du bestemt stadig overveje at kaste et blik på deres tilbudsapplikation.

Groupon er til dig der er på jagt efter særlige tilbud, som eksempelvis en oplevelse, en middag eller en rejse.

Groupon byder på alt fra gavekort til det lokale bageri, tilbud på hypnose eller en god pris på den næste ansigtsbehandling. I modsætning til E-tilbudsavis og Pricerunner, forsøger Groupon ikke at ramme et bestemt behov eller målgruppe, men forsøger tilgengæld at ramme bredt, hvilket kan være en fordel, hvis du ikke er på jagt efter noget særligt, men blot ønsker gode forslag til hvad du skal spendere penge på næste gang.

Groupon giver en række gode tilbud til dig, som elsker at forkæle dig selv og dine nærmeste med spændende oplevelser.

Groupon kan downloades til Android og iOS.

Uanset om du vælger den ene eller alle tre applikationer, så bør du i hvert fald nu være godt klædt på, til at gøre dit næste køb med en fin besparelse.

Mere til historien

Alle tre ovenstående applikationer er gode at have med sig i hverdagen, men der findes også mere niché-prægede tilbudsapplikationer, der kan være værd at have installeret på telefonen. Eksempelvis er Momondo god til at finde den bedste pris på de dyre flybilletter, mens bilbasen også har en applikation, hvor du kan finde gode priser på din næste bil. Eller hvis du ønsker at finde ud af hvor mange ekstravagter, du skal tage, for at have råd til den Ferrari du har drømt om, siden du var lille.

Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

(mere…)
Papirkurven i Gmail stjæler din gratis plads

TIP: Hvis din gratis plads i Gmail er ved at løbe tør, skal du tjekke papirkurven og et par andre ting.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram