Danskere kan snart give gavekort til Google Play

Skal man tro supportsiden på Google Play, så vil det snart være muligt for danskere at købe gavekort til Google Play Store.

Indløs gavekort på Google Play Store

Indløs gavekort på Google Play Store

På Google Plays supportside bliver det snart muligt for danskere, at købe gavekort i tre forskellige størrelser. De bliver tilgængelige i prisklasserne 150 kroner, 250 kroner og 500 kroner. Det oplyser en bruger til MereMobil.dk.

Gavekortene kan bruges til køb af spil, bøger og film, så det er nu muligt at give venner eller familie et gavekort til Google Play Store ligesom det længe har været muligt, at gøre til iOS-brugere og Apples App Store, samt iTunes Store.

Det er endnu uvist fra hvornår gavekortene vil blive solgt, samt om det vil blive muligt at købe gavekortene fysisk, som det kendes fra dem til Apples App Store og iTunes Store.

Du kan læse betingelserne for gavekorts-køb i Google Play Danmark her.

Mere til historien

Foruden Danmark, så bliver det også muligt at købe Google Play gavekort i Sverige, Belgien, Norge og Finland. Når disse lande er tilføjet, så er der i alt 22 lande, hvor der kan indløses gavekort. Dog ligner det, at gavekortet kun gælder i dit eget land – altså det land hvor det er købt.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram