Samsung Galaxy Alpha afsløres næste uge

RYGTE: Den efterhånden ofte lækkede Samsung Galaxy Alpha offentliggøres måske før forventet – i hvert fald hvis man skal tro nyt rygte.

Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)

Samsung Galaxy Alpha (Kilde: SamMobile.com)

Galaxy Alpha, der ventes at blive den nye smartphone fra Samsung, og første gang de designer en Android-smartphone i aluminium, rygtes til at blive offentliggjort mandag den 4. august 2014 – altså allerede i næste uge. Det skriver GSMArena.com.

Tidligere har datoer i midten af august og september måned også været nævnt.

Lanceres Galaxy Alpha i løbet af næste uge eller kort derefter, så vil det give den lidt tid alene i spotlight før det ventes, at Samsung er klar med nyt til årets IFA-messe i september.

Samsung Galaxy Note 4 – det ved vi

Galaxy Alpha ventes at få en skærm på 4,7 eller 4,8 tommer, hvilket måske betyder den er ment som en ”direkte konkurrent” til en eventuelt kommende større iPhone. Ligesom iPhone går rygterne også på, at Galaxy Alpha kommer til at understøtte nano SIM, samt have 32 GB intern hukommelse, men ingen mulighed for udvidelse via microSD-kort.

Galaxy Alpha – ny Samsung topmodel?

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud vedrørende Galaxy Alpha – ligesom der heller ikke er udsendt invitationer til presseevent, så der kan være tale om blot rygter.

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 4 ventes også at blive offentliggjort i nær fremtid – nærmere bestemt i begyndelsen af september måned til årets IFA-messe i Berlin.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram