Huaweis omsætning stiger – smartphones er grunden

Det går rigtig godt hos Huawei netop nu, som kan vise omsætningen er steget med 19 procent i årets første seks måneder – og smartphones menes at være hovedårsagen.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 (Foto: MereMobil.dk)

Den kinesiske elektronikgigant Huawei, oplever for tiden øget omsætning, således har de netop meldt ud, at de har øget deres salg med 19%, i årets første 6 måneder, det skriver BBC.

Huaweis har, efter stigningen på 19%, en samlet omsætning på 135,8 milliarder kinesiske Yuans, hvilket svarer til cirka 121,3 milliarder danske kroner.

Analyse: Huawei brager frem i Danmark

Huaweis indtræden på smartphone markedet er en af de største grunde, til at Huawei nu kan præsentere en øget omsætning i salg, melder firmaets finansielle direktør, Cathy Meng: -“Vi har opnået kvalitet og bæredygtig vækst på vores forbrugermarked på grund af øget brand bevidsthed og salget af smart enheder på verdensplan”.

Huawei har i Danmark været mest kendt for at være blandt de første med modems til mobilt bredbånd, blandt andet hos 3, men de har på det seneste også bevæget sig ind på smartphone området, med populære modeller som Ascend P6 og Ascend P7.

WEB-TV: Huawei Ascend P7 – det første kig

Mere til historien

Huawei er desuden netop nu ved, at omlægge hele mobilnetværket hos TDC. Hvor første runde for alvor er i gang netop nu med øget dækning i Nordsjælland og København.

Læs også:

Huawei Ascend P7 solgt i 1 million eksemplarer

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram