Flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere i Danmark

En ny rapport fra OECD viser, at der er syv lande i verden, som har flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere og Danmark er et af dem.

Forbindelser, bredbånd

Antallet af trådløse bredbåndsforbindelser overstiger nu indbyggertallet i Danmark.

Danmark er et ud af syv lande i verden, som nu har flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere, det viser en ny rapport fra OECD. De øvrige lande der har over 100 procent udbredelse er Australien, Finland, Japan, Sverige, Sydkorea og USA. Det skriver Computerworld.dk.

Når man har en udbredelse på over 100 procent, så betyder det, at der er mere end én trådløs forbindelse per indbygger. Og når man tænker over, hvor mange forbindelser en dansk forbruger har i sit hjem og generelt adgang til, så overrasker det ikke vi i Danmark er et af de syv lande. Ofte har vi både en forbindelse i hjemmet, en datapakke på telefonen og en forbindelse på arbejdspladsen.

Finland er dog i front og har en udbredelse på hele 123 procent.

Trådløst bredbånd er i gennemsnit udbredt 72 procent i de 37 OECD-lande, hvilket er en stigning på 14,6 procent (tallene er fra december 2013).

Det er ikke kun de trådløse forbindelser som vækster, der er også kommet flere kablede forbindelser til. Disse er nu på 27 procents udbredelse. Grunden til procentdelen er mindre på kablede forbindelser er, at disse ofte deles i husstande eller på arbejdspladser.

På de kablede forbindelser er Schweitz i front med en udbredelse på 44 procent, mens Holland og Danmark følger stærkt efter.

Mere til historien

OECD’s undersøgelser og rapporter bruges til at beskrive den ”udviklede” del af verden og hvor langt landene er fra hinanden. Der er 37 samarbejdslande i OECD.

Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mobilmaster spår om antallet af danskere på Christiansborg Slotsplads

I går fik Danmark en ny regent og mobilmasterne har hjulpet med, at finde antallet af danskere, der var mødt op på Christiansborg Slotsplads.

(mere…)
Hvornår lukker 2G-mobilnettet?

OVERBLIK: Hvad sker der med 2G? Hvornår lukker teleselskaberne for 2G-mobildækningen?

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
3 er overraskende gode

Ikke så ringe endda, viser en ny netværksrapport.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram