Fire danske gadget-magasiner der ikke bliver krøllede

TIP: Der skrives om gadgets og elektronik som aldrig før. Her er fire digitale danske gadget-magasiner, som ikke bliver krøllede.

Elektroniske danske gadget-magasiner

Elektroniske danske gadget-magasiner (Foto: MereMobil.dk)

For få år siden måtte den lokale kiosk besøges, hvis de seneste nyheder om gadgets og hjemme-elektronik skulle findes. På hylderne stod flere magasiner med glittet papir og flotte fotos.

Sådan er det lige knapt mere. I hvert fald er udvalget af fysiske magasiner blevet tyndere. Nogle er lukket andre er blevet til digitale udgivelser.

Jeg har fundet fire danske gadget-magasiner, som alle kan læses på iPad. Et par af udgivelserne er dog også tilgængelige på Android-tablets. Fælles for dem alle er, at der er tale om rigtige elektroniske magasiner, og ikke blot en PDF-fil.

Hvis du abonnerer på alle fire, er der rigtigt læsestof en en lang togtur, en aften på feriens hotelværelse eller blot hjemme i sofaen.

God læselyst..

Fire gadget-magasiner på dansk

Lyd & Billede

Et allround gadget-magasin der spænder bredt over foto, gadgets, hi-fi, tv og hjemmebiografer. God blanding af nyheder og anmeldelser.

Pris: 59 kroner per udgivelse eller abonnement
Gratismulighed: Ældre magasiner end det nyeste er gratis
Platform: iPad og Android

Mobil

Mobil er dedikeret om emnet mobile devices. Her kan du læse nyheder om smartphones og tablets samt anmeldelser af både enheder og apps.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Input Magazine

Skriver om forbrugerelektronik og gadgets i bred forstand; fra robotplæneklippere til sportsure. Magasinet har flere interaktive feature.

Pris: Gratis
Platform: iPad og Android

Elektronista

Livsstilsorienteret dansk gadgetmagasin med omtaler af nye produkter og forskelige interviews med fremtrædende personligheder.

Pris: Gratis
Platform: iPad

Mere til historien

Hvis ikke du kan få nok af emnet mobiler og gadgets så kan du læse daglige technyheder, anmeldelser og se web-TV på MereMobil.dk der også udkommer med et podcastmagasin om teknologi.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram