iOS 8 kommer i aften

FOTO: Et foto menes at bekræfte præsentationen af iOS 8 i aften.

iOS rygte AppleForud for en Apple keynote er rygterne og spekulationerne slet ikke til at styre, og heller ikke ved WWDC 2014 der åbnes med en keynote i aften klokken 19 dansk tid.

Det præsenterer Apple ved WWDC 14

Apple er ved at hænge et stort banner op på eventstedet, og et billede er sluppet ud på Twitter. Banneret viser et store ottetal på en blå baggrund, hvilket ses som en bekræftelse på, at Apple i aften vil tale om iOS 8.

På MereMobil.dk sidder vi klar ved tasterne og liveblogger, mens begivenheden står på. Du kan følge med i WWDC 2014 keynoten her.

Keynoten forventes også at indeholde informationer om Apples planer inden for sundhed. På rygteplan tales om en health-app, der kan hente data ind fra tredjeparts fitness og helbredsmonitorerings-hardware. Apples health-software ventes at kunne sammen med et smartwatch, som Apple ifølge rygterne vil præsentere senere i år.

Mere til historien

Apple har fortsat fokus på musik. Senest har de købt Beats for tre milliarder dollars. Det vides ikke om keynoten også vil indeholde information om dette opkøb.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram