Sundhed og helse bliver et kæmpe hit på mobile enheder

En ny rapport spår, at sundhed og helse på mobile vil få en værdi på hvad der svarer til omkring 40 milliarder kroner inden for de næste 5 år.

Samsung Galaxy S5 og Gear Fit (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S5 og Gear Fit (Foto: Samsung) miljø billede

Der er ingen tvivl om, at mange teknologi-producenter har fokus på sundhed og helse. Det er sikkert, at det er et område, der vil vokse kraftigt de næste år. Det rygtes også, at Apple i deres næste store iOS-opdatering, iOS 8, vil have fokus på motion og sundhed med Healtbook-funktioner.

Samsung har også i deres nyeste topmodel Galaxy S5, samt Gear 2 og Gear Fit, været innovative og inkluderet en pulsmåler.

WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

Desuden har flere af de såkaldte fitness-armbånd fra blandt andet FitBit, Samsung, Sony m.fl. fokus på, hvor aktiv brugeren er og holder øje med kalorieforbrændingen og søvnmønsteret.

Den globale omsætning på området i 2012 svarede til omkring 3 milliarder, hvilket ifølge en ny rapport fra Transparency Market Research ventes, at vokse med 43 procent hvert år frem til 2019.

De mobile enheder dækker over flere forskellige typer enheder og tjenester lige fra mobileglukosemålere, pulsmålere, blodtryksmålere og overvågningsapparater, som alt sammen leverer information omkring ens sundhed på forskellige måder.

Transparency Market Research mener, at de mobile enheder vil vækste så meget, da der bliver flere og flere ældre i den vestlige verden, hvilket betyder, at sygehusvæsenet er nødt til at arbejde smartere og mere effektivt med mobile enheder folk selv kan betjene og efterfølgende sende informationerne ind til sygehuset.

Dog kan sikkerhedsrelaterede ting, som hvordan dataene håndteres bremse udviklingen.

Mere til historien

Samsung er den smartphone-producent, som først har integreret en pulsmåler i deres mobile enheder, men det ventes flere vil følge i fremtiden.

Apple: iOS 9 er installeret på 3 ud af 4 iOS-enheder

De seneste tal fra Apple, som viser udbredelsen af iOS-versionerne er klar. Det er nu kun 25 procent af iOS-brugerne, som ikke har iOS 9 på deres enhed.

(mere…)
40 procent har opgraderet til Apple Music og iOS 8.4

Kort nyt: iOS 8.4, inklusive Apple Music, er blevet opgraderet hos 40 procent af brugerne.

(mere…)
Så er iOS 8.4 og Apple Music klar til danskerne

Apple har netop frigivet den seneste software til iOS-enheder – iOS 8.4 åbner for den nye musiktjeneste Apple Music. Hent opdateringen nu.

(mere…)
Apple har udsendt iOS 8.4 beta 3

Kort nyt: En tredje betaudgave af iOS 8.4 har set dagens lys. Se den nye musik-app.

(mere…)
Apple har netop frigivet iOS 8.3 – nu kan Siri dansk

Der er formentlig mange danskere der har ventet på denne opdatering fra Apple – og nu er den her. Opdateringen iOS 8.3 bringer blandt andet dansk til Siri med sig.

(mere…)
Apple frigiver iOS 8.2 til iPhone og iPad

Apple har i dag gjort iOS 8.2 til iPhone og iPad tilgængelig for offentligheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram