Snapchat tilføjer chat-funktion

Snapchat startede som en tjeneste, hvor man kunne sende billeder til sine venner, men nu kan man også videochatte og sende beskeder uden billeder.

Snapchat

Snapchat

Der findes efterhånden et væld af forskellige kommunikationskanaler, hvad enten du er til de gamle tekstbeskeder, billeder eller video.

I øjeblikket foretrækker mange unge Snapchat, som kom på markedet med en anderledes tjeneste i forhold til konkurrenterne. Nemlig ved at det kun var muligt at se billederne i et kort øjeblik, hvorefter billederne blev ”destrueret”.

Unge dropper Facebook

Men i en ny opdatering tager Snapchat skridtet videre og tilføjer muligheden for, at brugerne nu kan både videochatte, samt chatte blot ved at skrive til hinanden.

Snapchat til iOS får opdatering

Videochatten eksisterer i sagens natur kun så længe samtalen er i gang. Men ligesom den oprindelige Snapchat tankegang med billederne, så forsvinder ordene i Snapchat-chatten også automatisk når chatten afsluttes. Du kan dog gemme en sætning ved, at trykke på den – så man kan ikke helt undgå at blive konfronteret med det man skriver. Lidt ligesom der også kan tages screenshots af de billeder der sendes.

Mere til historien

Foruden at tage screenshots af billeder du modtager via Snapchat, så er der selvfølgelig også lavet applikationer, der gør det muligt at gemme de billeder du modtager – uden modtageren er klar over dette eksempelvis applikationen Snapcrack.

Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Se dette års mest populære Snapchat-linser

Mange elsker de forskellige linser på Snapchat. Du kan her se hvilke, der har været de mest benyttede i år.

(mere…)
Skræmmende mange børn skriver personligt med AI-robotten i Snapchat

Snapchats My AI er en “ven” for rigtigt mange børn. 1 ud af 10 børn skriver med My AI eller en lignende robot et par gange om ugen.

(mere…)
Snapchat har nu mere end 400 millioner brugere

AI-funktioner og chatrobot er noget af det, som Snapchat mener er vejen til flere brugere.

(mere…)
Dette kan du også bruge Snapchat til

Snapchat er mere end beskeder, som forsvinder, når de er læst eller sjove filtre. Se her, hvad du også kan bruge Snapchat til.

(mere…)
Så mange danskere bruger Snapchat

OVERBLIK: For første gang har Snapchat offentliggjort lokale brugertal for Danmark. Brugerne er ældre end du tror.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram