Nu er det blevet endnu nemmere at flirte på mobilen

Der var engang, hvor man skulle ud i den virkelige verden for at finde ens udkårne, men nu kan det klares fra mobilen eller computeren. Facebook hjælper til med ny ”flirte-knap”.

I ”gamle dage” kunne mobiltelefonen bruges til at flirte med ved, at man sendte mere eller mindre lumre beskeder til ens udkårne, som forhåbentlig svarede tilbage. Men nu er det blevet langt nemmere.

Ikke alene findes der et væld af forskellige applikationer, som kan bruges til dette. Både fra diverse datingsites, men også Facebook åbner endnu mere op for muligheden med en ny ”flirte-knap”. Det skriver MetroXpress.dk.

Facebook har lanceret en ny knap, der kan bruges til flirt. Du kan nu spørge til dine Facebook-venners parforholds-status/civilstand, ligesom du gennem noget tid har kunne spørge til deres mailadresse, telefonnummer m.m. Det skriver hjemmesiden Mashable.com.

Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

Det er dog endnu ikke alle Facebook-brugere, som har fået muligheden herhjemme endnu, men udrulningen af den nye funktion skulle være i gang.

Vælger du at benytte muligheden, kan du også skrive en kort besked, hvor du eksempelvis inviterer på kaffe eller andet. Personen, som du sender forespørgslen til, kan så derefter vælge at afsløre om der er grønt lys eller ej for en flirt.

Så nu behøver du altså ikke længere være i tvivl om folk er optaget eller ej, hvis de ikke angiver deres civilstatus på deres Facebook-profil.

Det er ikke kun Facebook, som vil have en bid af dating-markedet og de hungrende singler. Også applikationer, som den populære Tinder, men også Instagram, Snapchat og lignende bruges til at flirte og skabe kontakt med. Tidligere har, særligt de unge, brugt Snapchat meget, da man kunne sende lidt frække billeder, som derefter blev destrueret.

Det er uvist hvorfor, at Facebook har tilføjet den nye funktion, men det kan være, fordi det vil gøre målrettet markedsføring lettere for dem.

Mere til historien

Datingapplikationen Tinder har oplevet stor succes. Tilbage i januar skrev vi, at de på to måneder havde fået knap 60.000 danske profiler. Tinder applikationen forbindes desuden til Facebook.

Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram