Huawei Ascend P7 officielt annonceret

Huawei har netop annonceret deres nye topmodel, Ascend P7, ved en stor event i Paris. Du kan læse nærmere om den nye topmodel her.

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend P7 (Foto: Huawei)

Ascend P7 er nu officielt den nye topmodel fra Huawei og den der skal efterfølge den populære telefon Ascend P6, hvor Huawei for alvor viste, at de kunne designe lækre smartphones i andet end plastik.

 – Huawei Ascend P7 bekræftet

Men efterfølgeren Ascend P7 er en opgradering med en langt bedre skærm, men også design og kamera-delen er opgraderet.

Ascend P7 kommer med en 5 tommer skærm med 1080p, Gorilla Glass 3, Huawei HiSilicon Krin 910T chipset, 1.8GHz quad-core Cortex-A9 CPU, Mali 450 GPU, 4G, 2GB RAM, 16GB intern hukommelse, understøtter microSD-kort op til 32GB, 13 megapixels kamera, 8 megapixels front-kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, microUSB 2.0, NFC, Emotion UI 2.3, Android 4.4 KitKat og et batteri på 2.500 mAh.

De fysiske mål er 139.78 x 68.8 x 6.5 mm, hvilket er højere, men tyndere end eksempelvis Samsung Galaxy S4. Ascend P7 vejer også kun 124 gram, hvilket ikke er meget i forhold til de materialer den er designet i. Bagsiden af telefonen er nemlig også med Corning’s Gorilla Glass 3 under et micro-mønster.

Med den nye topmodel vil Huawei for alvor forsøge at øge deres markedsandele på det danske marked, så de kan blive den tredjestørste mobilproducent på markedet.

Opdateret brugerflade og fokus på kameraet

Den seneste version af brugerfladen giver en masse forbedringer, samt tilføjer flere nye features blandt andet en ny ”permission manager” der inkluderer ”Do Not Disturb Mode” og en ny batteri-sparefunktion.

Huawei Ascend P7 Global Launch (Foto: John G. Pedersen)

Huawei Ascend P7 Global Launch (Foto: John G. Pedersen)

På Ascend P7 har Huawei også fokuseret på kameradelen, særligt det at tage de populære selfies. Hvilket også ses på frontkameraet, der er på hele 8 megapixels og har en BSI sensor, ImageSmart 2.0 software, samt muligheden for panorama gruppe selfies, hvilket Huawie klder ”groufies” og meget mere.

Telefonens almindelige kamera er på 13 megapixels med en Sony BSI sensor og f/2.0 aperture, samt LED flash. Den optager video i 1080p.

– ”Vi har glædet os enormt meget til at præsentere Ascend P7, fordi den giver en helt unik brugeroplevelse. Der er kælet for designet, og den byder på helt nye funktioner og et frontkamera med den højeste opløsning på markedet. Ascend P7 udfordrer markedet og viser tydeligt, hvorfor Huawei er verdens tredjestørste mobilproducent”, siger Thor Gøtz, salgsdirektør, Huawei Device, Danmark.

https://www.youtube.com/watch?v=c36XCdGJdVI&list

Huawei Ascend P7 lander allerede på det danske marked i løbet af maj måned i farverne sort og hvid. Telefonen kommer også i pink, men denne er endnu ikke bekræftet for det danske marked.

Salgsstarten bliver fredag den 25. maj og den får en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner uden abonnement.

Huawei Ascend P7 – pris og tilgængelighed

Mere til historien

Huawei Ascend P7 kan oplades op til 100 procent på 3,5 time ved brug af den tilhørende oplader.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram