Derfor fortælles der hemmeligheder på hit-applikation

Applikationen Whisper får brugerne til, at dele deres hemmeligheder med vildt fremmede.

Screenshots fra Whisper applikationen

Screenshots fra Whisper applikationen

En anden form for socialt netværk, dog mere anonymt end eksempelvis Facebook, er applikationen Whisper, som får brugerne til at dele deres inderste hemmeligheder med fremmede. Det skriver Dr.dk.

Du er anonym for brugerne, da de hverken kender dit navn, udseende eller hvor du kommer fra. Derimod kender de dine dybeste hemmeligheder.

Applikationen Whisper er ikke ny, men har faktisk eksisteret siden maj måned 2012, dog er den først for alvor slået igennem det seneste år og har nu mere end tre milliarder sidevisninger hver måned. Senest har applikationen også fået fat i de danske brugere.

Ifølge Rasmus Fisker, som er ekspert i sociale medier fra mediebureauet MediaCom, fortæller også, at der er en grund til, at Whisper er blevet så populær.

– “Whisper er populær, fordi den giver folk mulighed for at sige noget i et forum, som de ikke kan sige andre steder. På Facebook skriver jeg både til min mor, min ekskæreste, min kæreste og min gamle ven fra folkeskolen. Det stiller nogle udfordringer, for hvad kan jeg egentlig sige til så mange mennesker på en gang,” siger Rasmus Fisker til DR Kultur.

Screenshots fra Whisper applikationen

Screenshots fra Whisper applikationen

Rasmus Fisker fortæller også, at det egentlig er paradoksalt, at vi skal være anonyme for rigtigt at kunne være os selv på de sociale medier. Og de ting vi egentlig har behov for at tale om, dem kan vi ikke længere tale om på Facebook, da tjenesten er for stor og alle vi kender nærmest har en profil der.

En anden ekspert i sociale medier, Trine-Maria Kristensen, er begejstret for Whisper – faktisk som et af de eneste sociale medier, da der er alvor i interaktionen.

– “Vi kender langt de fleste af vores venner på eksempelvis Facebook og Twitter, og de minder om os selv. På Whisper er du blottet for alt det. Her er ikke profilbilleder eller brugernavne, og man er løsrevet for sin kontekst. I stedet har man mulighed for at snakke med folk, som ikke nødvendigvis minder om en selv, og det er der mange mennesker, der synes er spændende,” siger Trine-Maria Kristensen.

Du kan downloade Whisper gratis i Google Play Store og Apples App Store.

Mere til historien

Du kan læse mere om, hvordan du bruger Whisper applikationen her.

Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Årets mest downloaded spil og apps i Apples App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, som har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram