Apple og Google dropper patentkrige i fremtiden

De to store amerikanske tech-giganter dropper nu alle deres søgsmål mod hinanden og vil i stedet samarbejde, det oplyser de i en fælles meddelelse.

Apple og Google har efter længerevarende patentkrig besluttet, at stoppe med at bekrige hinanden og i stedet for samarbejde. Det skriver Dr.dk.

– ”Apple og Google er blevet enige om, at se bort fra alle nuværende søgsmål, som eksisterer direkte mellem de to virksomheder,” sådan lyder det fra de to selskaber i en fælles meddelelse.

I stedet åbner de op for et samarbejde om patent-reformer, men understreger også samtidig, at de ikke har tænkt sig at gå så langt, at de giver tilladelse til at bruge hinandens teknologier.

Der har gennem tiden været utallige af retssager de to selskaber imellem, men nu skulle det altså være slut med at beskylde hinanden for patent-brud m.m.

Mere til historien

Seneste dom i en retssag, de to selskaber imellem, faldt i begyndelsen af maj måned, hvor en amerikansk domstol slog fast, at Samsung skulle betale en bøde på næsten 120 millioner dollar til Apple for at have krænket to patenter.

 

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram