Apple forventer salgsrekord på iPhone 6

Ifølge en analytiker, så forventer Apple at der vil blive solgt tyve procent flere eksemplarer af den kommende iPhone 6 end tilfældet er med iPhone 5S.

iPhone 5S SMS

iPhone 5S (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl om, at Apple også er glade for deres MacBooks og iPads, men det er iPhonen, som er blevet hjertet i forretningen. iPhone er det af Apples produkter, som sælges i flest eksemplarer og det ses også på bundlinien. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Apple har solgt 500 millioner iPhones

Apples iPhone er også en af de telefoner, som sælger allerbedst hos de danske operatører. De seneste måneder har iPhone været klart i front, dog er Samsung i hælene med den nye Galaxy S5.

Den succes Apple har oplevet med iPhonen gør også, at der er store forventninger til præsentationen af den næste iPhone, som ventes at få navnet iPhone 6 og blive offentliggjort i august eller september. Forventningerne til iPhone 5S’-efterfølger er også store internt i Apple. Skal man tro analytiker Katy Huberty fra firmaet Morgan Stanley, så forventer Apple at sælge tyve procent flere eksemplarer af iPhone 6 end de har gjort af iPhone 5S.

Analytiker: 70 millioner solgte iPhone 6 i 2014

Huberty baserer Apples forventninger på flere besøg hos underleverandører af komponenter til Apples næste topmodel, samt deres oplysninger på salget af dele til denne.

Safir-glas ligger klar til iPhone 6

Væksten på salget af iPhone-modeller har ellers været mindre end Apple har kalkuleret med, derfor er forventningerne til iPhone 6 lidt i kontrast med udviklingen. Men dette skyldes måske, at den næste iPhone er en større ændring end tilfældet har været ved den seneste model, hvilket sætter mere gang i rygterne om en større skærm. Dette vil måske betyde, at en masse nuværende iPhone-ejere skifter deres ældre modeller ud, hvor de tidligere har synes ændringerne var for små.

TIP: 11 smarte iPhone-applikationer

Det er endnu uvist, hvordan den kommende iPhone bliver, samt om Apple vil præsenterer flere forskellige modeller.

Mere til historien

Morgan Stanley har lavet en analyse på fordelingen af iPhone-modeller hos kunder ved de fire største amerikanske teleoperatører. Denne analyse viser, ifølge Business Insider, at flere iPhone-ejere har en iPhone 4 eller iPhone 4S. Og disse modeller venter både Apple og analytikere, vil blive udskiftet til efteråret når den nye model er klar.

Læs også:

TIP: Sådan bruger du lys på iPhone til notifikationer

Apple tilbyder gratis knap-reparation af iPhone 5

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram