Samsung Galaxy S5 – det siger anmelderne

Galaxy S5 er i butikkerne, men er det værd at købe? Her er anmeldernes dom.

Samsung Galaxy S5 er ifølge MereMobil.dk en anbefalelsesværdig telefon, men det er kun med nød og næppe, at den rammer topkarakteren.

Én enkelt anmeldelse siger ikke det hele. Derfor har vi samlet et udpluk af, hvad anmelderne rundt i verden siger om Samsungs nyeste topmodel.

 – Stortest: Galaxy S5 er den bedste Galaxy til dato

De professionelle meningsdannere er enige om, at det er en fremragende telefon ,hvor kameraet er det bedste og fingeraftrykslæseren det dårligste.

Læs vurderingerne herunder.

PCmag.com

Fingeraftrykslæseren er et godt forsøg, men også frustrerende når der nogle gange skal to-tre forsøg til, før den virker. Apple har gjort det bedre. Sikkerheds- og helbredfunktionerne er stadig en gimmick. Kameraet er en af de største grunde til at købe Galaxy S5. I test mod iPhone 5S og HTC One er Samsung nummer et, mens HTC ligger sidst på billedkvalitet.

Samsung Galaxy S5 er den hurtigste og mest funktionelle smartphone du kan få i dag. Bedste skærm, bedst Wi-Fi performance og det bedste kamera i en Android telefon.

Score: 9 / 10 (Editors Choice)

 – Læs testen her….

CNET.com

Galaxy S5 fokuserer på alt det vigtige. Android 4.4 KitKat, flot skærm og hurtig quad-core processor samt et fantastisk kamera, men fingeraftrykslæseren er frustrerende. Telefonen er alle tiders og den sætter kryds i alle punkter i skemaet, undtaget på designet

Score: 9 / 10

 – Læs testen her…

Wall Street Journal

Samsung vil markedsføre Galaxy S5 som en stor opgradering, men i virkeligheden er det blot en telefon der er forfinet, i forhold til forgængeren. Teknologien rækker ud med stjernerne med vigtige elementer som processor, skærm og sensorer, men disse ting er ikke længere nær så vigtige, som softwaren der hjælper os med at udnytte dem. Her øver Samsung sig stadig.

Galaxy S5 er en kraftfuld telefon med en stor skærm, men det er ikke den eneste telefon, der har disse egenskaber.

 – Læs testen her…

Score: 8 / 10

Mobil.nu

Galaxy S5 er selvfølgelig den bedste Samsung-telefon til dato, selvom Galaxy S III stadig står som højdespringeren for Samsung. Tech-ræset er ikke så fremtrædende, i stedet er brugerfladen finpudset. Fint med pulsmåleren, men næppe noget der afgør, om folk køber den eller ej. Dejligt den er vandtæt og at den har super god skærm, men skulle jeg bruge 5.000 kroner på en ny mobil, bliver det ikke Galaxy S5.

 – Læs testen her…

Score: 8 / 10

Mobilsiden.dk

Maskineriet, skærmen, kameraet og det vandtætte ydre – det er alt sammen labert og hurtigt, men Touchwiz er uoverskueligt for begyndere, men entusiaster kan glæde sig – det er langt det bedste og mest anvendelige til dato. Vandtæthed er utvivlsomt et plus. Hvorvidt en utilregnelig aftrykslæser og pulsmåler trækker op må den enkelte afgøre.

Score: 8 / 10

 – Læs testen her…

Lyd & Billede

Der er meget langt fra Galaxy S5 til den premium-følelse man får med telefoner som HTC One M8 og Apples iPhone 5S. Til gengæld fik skærmen os til at spærre øjnene op. Den er simpelthen uhørt god, og har efter vores vurdering den bedste lysstyrke, bedste farvegengivelse, bedste kontraster og bedste betragtningsvinkel af nogen skærm på markedet. Flere af de nye funktioner, såsom pulsmåleren og fingeraftrykslæseren, må vi betegne som “nice-to-have”, men heller ikke mere. Men alt-i-alt er vi sikre på, at Samsungs nye baby nok skal blive et stort hit.

Læs mere her…

Score: Anmeldelse ikke offentliggjort endnu

Stuff

Der er mange ting at prale med på S5. Enestående skærm, sublimt kamera, multi windows-apps og fingeraftrykslæser. Den leverer, hvad du forventer af et flagskib i 2014. Samsung fans har ingen grund til at være skuffede. Galaxy S5 er millimeter fra storhed. Samsungs største problem er, at konkurrenterne rykker nærmere.

 – Læs testen her…

Score: 10 / 10

Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy S5

Mere til historien

Samsung presses hårdt af konkurrenterne og HTC One (M8) har også fået en god modtagelse rund i verden. Den næste store på scenen er Sony Xperia Z2 som lander senere i Danmark, og ikke mindst er vi spændte på LG G3, som nok bliver årets joker på Android-platformen.

Læs også:
Stortest af HTC One (M8)

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram