Samsung Galaxy S5 får særlig App Store – Kids Store

Den nye topmodel fra Samsung kommer med en særlig ”Kids Store”, der er en applikations butik for børn og barnlige sjæle.

Samsung Kids Store (Kilde: Sammobile.com)

Samsung Kids Store (Kilde: Sammobile.com)

Galaxy S5 er det kommende flagskib fra Samsung og den er spækket med funktioner, der skal være med til at gøre hverdagen nemmere.

Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Men fingeraftryksscanneren, puls-måleren osv. er ikke det eneste nye, som kommer med Galaxy S5. Der er nemlig også tænkt på børn og barnlige sjæle, da den nye topmodel blev udviklet.

Samsung Galaxy S5 får Kids mode

Galaxy S5 skulle også komme med en særlig applikations butik, der hedder ”Kids Store” og indeholder spil og applikationer til de mindste. Det skriver Sammobile.com.

Samsung Galaxy S5 bliver tilgængelig på det danske marked til april, forventes at komme i handlen den 11. april, og vil få en vejledende udsalgspris på 5.495 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Samsung har også tidligere forsøgt, at henvende sig til børnefamilierne blandt andet med deres tablet Galaxy Tab 3 Kids, der også er udviklet specielt til de små.

Læs også:

Børn under 3 år bruger digitale medier

Institutionsbørn opfostres med tablets

Sådan kan forældre styre børns e-mails

Kurio klar med en smartphone til børn

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram