Sådan bliver fremtiden for WhatsApp og Facebook

WhatsApp har været ude at fortælle, hvordan fremtiden vil forme sig, når Facebook overtager den populære beskedtjeneste.

WhatsApp

WhatsApp

Det er ikke alle steder, at ”armene har været hævet over hovedet” over Mark Zuckerbergs beslutning om, at købe beskedtjenesten WhatsApp og dets cirka 450 millioner brugere for omkring 100 milliarder kroner.

Derfor har Facebook købt WhatsApp

Faktisk har to privacy-grupper haft bedt de amerikanske myndigheder om, at stoppe Facebooks overtagelse af WhatsApp før det er blevet klarlagt, om en række privacy-bekymringer er berettigede. Det skriver Computerworld.dk.

Bekymringerne går på, om Facebook vil anvende de data WhatsApp indeholder til reklamer og lignende, hvilket er noget, som WhatsApp ikke har haft tradition for. WhatsApp har derimod et ry for, at være et selskab der værner om brugernes privatliv.

Køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

– “Hvis det at indgå et partnerskab med Facebook betød, at vi var nødt til at ændre vores værdier, havde vi ikke gjort det,” skriver WhatsApp-stifteren, der dermed forsøger at hindre, at Facebooks overtagelse af WhatsApp kan løbe ind i problemer.

Under en tale til Mobile World Congress i februar måned afviste Mark Zuckerberg også, at tingene ville ændre sig. Han udtalte endda, at visionen var, at WhatsApp skal forblive præcis den samme tjeneste, som den er i dag.

Mere til historien

WhatsApp har mere end 450 millioner brugere og er særligt populær i Asien og Europa.

Læs også:
WhatsApp nærmer sig en halv milliard brugere

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram