iOS 7.1 advarer om In-App køb

Den netop frigivet iOS 7.1 inkluderer en pop-up advarsel vedrørende muligheden for 15 minutters In-App køb.

Sammen med en række andre forbedringer og rettelser indeholder iOS 7.1 opdateringen også en ændring i forhold til muligheden for In-App køb. Dette kan være med til, at flere brugere ikke ender med regninger i App Store, som løber løbsk. Det skriver Macrumors.com.

iOS 7.1 endelig frigivet fra Apple

Når du laver et In-App køb første gang, efter du har opdateret din enhed til iOS 7.1, vil du få en advarsel i et pop-up vindue, som oplyser at der i 15 minutter er mulighed for In-App køb, uden du skal indtaste din kode endnu engang.

Beskeden kan også dirigere dig ind, hvor du kan ændre indstillingerne, så du skal indtaste dit password ved hvert eneste In-App køb.

For at ændre det skal du ind i Indstillinger – Generelt – Begrænsninger – Køb i apps, denne slås så fra.

WEB-TV: Her er nyhederne i iOS 7.1

Ifølge AppleInsider, så er den nye advarsel et resultat af en aftale mellem Apple og the Federal Trade Commission. Aftalen var angiveligt underskrevet i januar, men Apple havde frem til den 31. marts 2014 til at lave de fornødne ændringer.

iPhone 4 bliver hurtigere med iOS 7.1

Mere til historien

Mens pop-up advarslen er ny, så har Apple altid haft de 15 minutters mulighed for In-App køb inden passwordet atter skulle indtastes – dog har brugerne også hele tiden selv kunne ændre dette i indstillingerne.

Læs også:
6% iOS-enheder havde på 24-timer installeret iOS 7.1
Disse enheder understøtter iOS 7.1

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram