HTC lukker HTC Watch helt ned

Sidste år lukkede HTC tjenesten HTC Watch ned i Danmark, men nu følger de resterende lande.

HTC Watch (Kilde: Androidcentral)

HTC Watch (Kilde: Androidcentral)

HTC åbnede tilbage i 2011 filmtjenesten HTC Watch, som udelukkende er forbeholdt HTC-mobiler. Tjenesten var dog ikke nogen større succes, hvilket også resulterede i at HTC i maj måned 2013 valgte at lukke tjenesten ned i Danmark.

Men nu får tjenesten dødsstødet generelt. Det skriver Androidcentral.com.

– ”Ja, det er korrekt at HTC Watch lukker ned fra d. 31. marts 2014. De markeder, som det vil berøre, er, Taiwan, UK, USA, Irland og Tyskland. Vi beklager selvfølgelig, hvis dette skaber problemer for nogle HTC brugere og anbefaler, at man downloader det indhold, som man ønsker at se efter d. 31. marts, inden der bliver lukket ned,” sådan lyder det fra HTC Danmark til MereMobil.dk.

I stedet for at have en filmtjeneste til brugerne, så vil HTC i fremtiden forsøge at hjælpe brugerne med at finde det indhold, som betyder noget for dem.

Netflix – nu den sjettestørste TV-kanal i Danmark

– “HTC Watch lukker dels fordi, at vi gerne vil fokusere endnu mere på at udvikle produkter og services, som kan give forbrugerne den bedste mobile oplevelse. Vores kernekompetencer ligger i at hjælpe forbrugere med at opdage det indhold, som betyder noget for dem, hvad enten det er film, TV serier, nyheder eller sociale updates – dette kan fx være gennem HTC BlinkFeed eller Sense TV,” slutter HTC Danmark.

Mere til historien

HTC forventes, at offentliggøre The All New HTC One i London den 25. marts 2014.

Piraterne er vendt tilbage – bare ikke som i “gamle dage”

Streamingtjenester er selv skyld i, at der de seneste år er sket en stigning i piratkopiering, mener folk i branchen.

(mere…)
Måske er du film-pirat uden at vide det

Du henter IKKE film ulovligt, men er alligevel film-pirat uden at tænke over det. Et STORT problem, mener branchen. En ekspert er yderst skeptisk.

(mere…)
Ulovlig streaming: Tæt på filmpiraterne

EP130: Streamer du film og serier ulovligt? Ja - mange gør, siger en undersøgelse. Jeg har set nærmere på filmpiraterne. Lyt med her.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram