Føtex nomineret til tre priser ved Danish Internet Awards

Applikationen Føtex Madunivers kan blive den store vinder ved Danish Internet Awards, hvor app’en er nomineret til tre priser.

Føtex Maduniverset

Føtex Maduniverset (Foto: Føtex)

Det er i Føtex lykkedes at skabe en applikation, som ikke alene hjælper kunderne med madlavningen og planlægningen, den har også fået stor anerkendelse i branchen.

Føtex kan gå hen og blive den store vinder ved Danish Internet Awards, hvor iPad-applikationen Føtex Madunivers er nomineret til hele tre priser. Det er i kategorierne Mobile Platform, Mobile Design og retailbranchens bedste digitale løsning ved DIA (Danish Internet Awards).

Størstedelen af salget i Føtex er i food kategorien, hvilket også gør det naturligt for Føtex at have applikationen, som koncentrerer sig om madlavning og lever op til deres motto ”Vi gør mere for dig”.

– “Vi har udviklet føtex Madunivers, fordi vi gerne vil støtte op om hele kundens indkøbsrejse fra inspiration før indkøbsturen til støtte i madlavningssituationen efter indkøbet. Sammen med vores mobil-app, føtex Indkøbshjælp, der assisterer kunderne på indkøbsturen, er vi et skridt nærmere at få ét samlet digitalt økosystem,” siger digital projektleder Kristine Fibæk Salmonsen.

Applikationens funktionaliteter byder på mange opskrifter, samt muligheden for at tilføje egne, importere fra andre sites og vælge favoritter, så de hurtigt og nemt kan findes frem igen. Når man først har valgt en opskrift, så kan ingredienserne tilføjes en indkøbsliste, som derefter kan synkroniseres med applikationen Føtex Indkøbshjælp.

Prisuddelingen finder sted i Cirkusbygningen den 9. april.

Mere til historien

Applikationen Føtex Madunivers er på dens første tre måneder downloadet omkring 45.000 gange, mens Føtex Indkøbshjælp er downloadet knap 245.000 gange.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram