Ashton Kutcher skal designe Lenovo tablets

Skuespilleren Ashton Kutcher har spillet Steve Jobs i filmen Jobs, men nu skal han hjælpe konkurrenten Lenovo – i virkeligheden.

Ashton Kutcher designer produkter for Lenovo

Ashton Kutcher skal designe produkter for Lenovo

Ashton Kutcher, som spillede IT-guruen Steve Jobs i filmen ”Jobs”, blev i oktober måned 2013 ansat, som produkt ingeniør og skal fremme Lenovos produkter bl.a. Yoga hybrid tablets.

Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ – prisbillig tablet

– ”Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed til teknologi og design, der gør dit liv bedre. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at hjælpe Lenovo med, at udvikle fremtidens mobile enheder,” sådan lød det dengang var Ashton Kutcher.

Lenovo oplyser til MereMobil.dk, at Ashton Kutcher kun skal designe tablets og ikke smartphones for producenten.

David Roman, Lenovo Chief Marketing Officer, bekræftede det nye line-up af tablets, og siger Kutcher arbejder meget på brugeroplevelsen. Det skriver Afterdawn.com.

Lenovo: Derfor kommer vores telefoner ikke til Danmark

– ”Han ikke kun ser sig som en ingeniør, men han er en ingeniør. Hvis han ser et problem, så vil han løse det,” siger Roman om Kutcher.

Teknologi-verdenen er ikke ny for Ashton Kutcher, han har tidligere være co-founder af venture kapitals gruppen A-Grade Investments, som har været tidlige investorer i blandt andet Foursquare, Airbnb og Uber.

Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen "Jobs"

Ashton Kutcher i rollen som Steve Jobs i filmen “Jobs”

Lenovo klar med nye smartphone – men ikke til DK

Mere til historien

Ashton Kutcher spillede Apple-grundlæggeren Steve Jobs i filmen “Jobs”. En rolle han, som var en drømmerolle for ham, da han altid har været glad for teknologi-verdenen og rollen var en combination af de tog skuespilleriet.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram