PlayStation 4 sælger mere end Xbox One – begge et hit

Den japanske elektronikgigant Sony har lagt godt ud med PS4 i konsolkrigen mod Microsofts Xbox One. Begge sælger dog godt.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Der er langt mellem udgivelsen af spilkonsoller, men i slutningen af 2013 blussede en ny konsolkrig op mellem Sony og Microsoft.  Sony lancerede deres PlayStation 4, mens Microsoft kom med konkurrenten Xbox One.

Det er dog indtil videre Sony, som er kommet bedst fra start. Sony har netop meddelt, at de har solgt 5,3 millioner PlayStation 4 konsoller siden den kom til salg i november måned sidste år og frem til 8. februar 2014. Det oplyser Reuters.com.

– PlayStation 4 er landet i Danmark

Microsoft oplyste i januar 2014, at de på daværende tidspunkt havde solgt omkring 3,9 millioner eksemplarer af Xbox One.

Xbox One er endnu ikke lanceret på det danske marked, men forventes at ramme butikkerne i løbet af dette kvartal eller starten af andet kvartal. Dog har nogle butikker importeret maskinen. Det skriver DR.dk.

– PlayStation 4 solgt i over 4,2 mio. eks

Derfor hører det også med til historien, at Sonys PlayStation 4 er tilgængelig på flere markeder end Xbox One og Sony lanceres også inden længe på hjemmemarkedet i Japan.

Begge konsoller har solgt bedre end forgængerne på det amerikanske marked.

Mere til historien

Frem til 2. november 2013 var der solgt 80 millioner eksemplarer af PlayStation 3, der kom på markedet i den første version i november 2006.

Læs også:
– Sony: Der er nu solgt 2,1 millioner PlayStation 4

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Windows-opdatering lægger pres på dine RAM

Microsofts næste store Windows-opdatering vil indeholde AI og dermed stille krav til din computers kræfter.

(mere…)
Windows 11 gør 240 mio. computere til e-affald

Udfasningen af Windows 10 sender 480.000 tons computere på lossepladsen.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Du kan spare tusindvis af kroner på Windows 11 og Office

Er det lovligt at købe Windows 11 eller Microsoft Office til en ekstrem lav pris? Prisforskellene er voldsomme.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram