Velkommen på vores nye server

MereMobil.dk er nu klar på en ny server. Velkommen!

Kære venner 

Da vi startede MereMobil.dk 1/12 2013 havde vi ikke regnet med, at stå i den situation, ikke at være i stand til at håndtere det antal besøg, som har udvist interesse for siten.

Vi er taknemmelige og ydmyge over tilgangen af besøg, men samtidigt ærgerlige over, at nogle er blevet lukket ude eller har oplevet utrolig langsom indlæsning.

Der er blevet overvejet mange forskellige løsninger, men valget af server-samarbejdspartner faldt på Justworks.dk som mange har talt positivt om. Heldigvis har vi også oplevet, at Justworks er en professionel samarbejdspartner. Og med en score på 9.2 ud af 10 hos Trustpilot tegner det godt.

Det vi har lært er, at nogle lavpris-webhoteller nok kan være fine, hvis ens ambitioner ikke er så store. Men det er mig en gåde hvordan et webhotel når besøgsloftet rammes, og nye besøg mødes af en fejlside, blot siger “nå”. Her var jo alletiders mulighed for at sælge et andet produkt til kunden.

Men nu skal vi se fremad og glæde os over det nye setup, som vi det næste stykke tid, vil lave nogle små fintuninger på.

God weekend,

Hilsen John G.

PS: Husk vi går fra søndag eftermiddag all-in på MWC-dækning.
Følg os også på Facebook samt på vores Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram