Galaxy S5 – detaljer og salgsstarten lækket

Samsungs næste topmodel ventes i handlen på de første markeder allerede i midten af marts måned, ifølge nye oplysninger.

Samsung Galaxy S5

Billede og Specifikationer lækket af Galaxy S5 – GalaxyS5info.com (Kilde: Androidguys.com)

Samsung er normalt gode til, at holde oplysninger om deres kommende produkter tæt på kroppen, men en executive har talt over sig og fortalt salgsstarten for Galaxy S5 vil blive den 13. marts 2014. Det skriver Androidguys.com.

– Samsung Galaxy S5 – æske og specs

Skal man tro oplysningerne fra GalaxyS5info.com, så får den kommende topmodel en skærm på 5,3 tommer og er af typen Flexible OLED YOUM Display med oleophobic coating, 3 GB RAM, 2 GHz Exynos 5 octa-core processor, Android 4.4 KitKat, 16 megapixels kamera, 3.2 megapixels frontkamera, 32/64/128 GB intern hukommelse, 3.200 mAh batteri og være udformet i et aluminiums unibody design.

– Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

Eldar Murtazin er ligesom @evleaks ofte kommet med afsløringer, der har peget i retningen af det endelige product. Og han mener, at Galaxy S5 kommer i nogle varianter med forskellige navne. Det kunne eksempelvis være Galaxy S5 Plus og Galaxy S5 Classic eller lignende – high-end modellen kommer formentlig på markedet et par uger senere, ifølge Murtazin. Det skriver Intomobile.com.

– Galaxy S5 afsløres den 24. februar 2014

Et lækket dokument viser også, at vi skal forvente Galaxy S5 kommer i en “gold”-version. Guld er efterhånden blevet “farven” i mobilbranchen. Sidste år kom både iPhone 5S, HTC One 4G, Galaxy S4 og nogle andre telefoner i en guld-version. Og vi skal altså også regne med, at Galaxy S5 kommer i en guld-farve, det er dog uvist om det kan være en særlig variant til Vodafone.

Kommer Galaxy S5 i handlen fra midten af marts på de første markeder, så vil den have et forspring i forhold til HTCs efterfølger til HTC One, der først forventes præsenteret tirsdag den 25. marts.

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked 5-event, der ventes at være præsentationen af Galaxy S5. Det sker alt sammen mandag den 24. februar klokken 20.00 dansk tid.

Mere til historien

Twitter-brugeren @Evleaks har også lækket formodede pressefotos af HTC One-efterfølgeren, og denne kommer formentlig også i en guld-model. Vil du følge med i HTC M8 så husk at tilmelde dig vores M8-liste.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram