DAG 2 – Mobile World Congress 2014

Anden dag på årets mobil-messe er netop nået til vejs ende og i dag havde blandt andet Doro, HTC og Kazam nyheder i ærmet.

Kazam Tornado 2 5.5 (Foto: Kazam)

Kazam Tornado 2 5.5 (Foto: Kazam)

Klokken nærmere sig 8.00 da Kazam udsendte deres pressemeddelelse for producentens første octo-core telefoner. De havde i denne omgang 2 nye modeller i en ny Tornado 2-serie. Du kan se alle specifikationerne på de to nye telefoner her.

Kazam klar med ny Tornado 2-serie med octo-core

I lørdags annoncerede Kazam 11 andre nye mobiltelefoner, som blandt andet inkluderede deres første 4G/LTE smartphone.

HTC gemmer umiddelbart deres topmodel til en særskilt event i London tirsdag den 25. marts. Men det betyder ikke, at de slet ikke har nogen nye annonceringer under årets MWC-messe. I dag kunne de nemlig annoncerer to nye modeller til den nye Desire-serie, de lyder navnene HTC Desire 816 og HTC Desire 610.

HTC Desire 610 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

HTC Desire 610 i alle farvevarianter (Foto: HTC)

HTC Desire 816 – en mellemklasse phablet

Doro udsendte i går pressemeddelelse om en ny Android-tablet og EasyPC’er, men der var lidt mere fra den største producent af ældre-venlige telefoner. De har i dag annonceret telefonen Secure 580.

Doro Secure 580 – giver øget tryghed

LG annoncerede i dag endnu en telefon, hvilket er den første på MWC i år, da de andre blev annonceret op til. I dag offentliggjorde de så LG F70.

LG annoncerer prisvenlig 4G-telefon – LG F70

LG Nexus 5 (Foto: LG)

LG Nexus 5 (Foto: LG)

LG Danmark kunne også bekræfte, at Nexus 5 kommer i de danske butikker i den røde variant i løbet af marts/april.

I går bekræftede LG overfor MereMobil.dk, at de arbejder på et smartwatch. Dog meldte historien ikke noget om det er et ”LG produkt” eller måske et ”Google produkt”. Rygterne er netop begyndt, at florerer om det kan vise sig at være et Google smartwatch.

Er LG på vej med et Google smartwatch?

MereMobil.dk var også forbi Samsungs stand og se nærmere på Galaxy S5, samt de øvrige produkter de præsenterede i går. Så vi så blandt andet nærmere på strømsparefunktionen, det nye smartwatch Gear 2, samt den nye fingeraftryksscanner. Du kan finde web-tv indslagene på de to links herunder.

WEB-TV: Samsung Gear 2 – første kig på det nye smartwatch

WEB-TV: Oplev superstrøm-spareren Galaxy S5

WEB-TV: Sådan virker fingeraftryk på Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Gårsdagens præsentation af Galaxy S5 havde også fået konkurrenterne til at lave sjov på Twitter – særligt HTC og Nokia gjorde væsen af sig.

HTC og Nokia laver sjov med Galaxy S5

Samsung reagerede på disse drillerier.

Der blev vanen tro uddelt Global Mobile Awards, hvor vinderne af bedste smartphone blev HTC, mens Apples iPad Air løb med sejren for bedste tablet. Du kan se de øvrige vindere her.

MereMobil.dk er klar til igen i morgen, at bringe dig en masse nyheder fra verdens største mobilmesse.

Mere til historien

MereMobil.dk holder dig opdateret på årets Mobile World Congress, du kan se flere nyheder fra MWC 2014 her.

Læs også:

DAG 1 – Mobile World Congress 2014

DAGEN FØR DAGEN – Mobile World Congress 2014

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram