Watz Me Now – et slags Netflix for TV-programmer

En ny dansk streamingtjeneste er på vej, og det første bud på en regulær TV-løsning, uden høje gebyrer og lang bindingsperiode.

Watz Me Now Logo

Watz Me Now Logo

En ny tjeneste er klar, som er første bud på en TV-løsning, der kan give dig TV uden lange bindingsperioder og høje gebyrer. Den nye streamingtjeneste hedder Watz Me Now.

 – Podcast: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

Watz Me Now er klar til at tilbyde danskerne TV når man vil og hvor du vil, til en pris fra 90 kroner om måneden. Du kan med Watz Me Now se streaming-TV via computeren,  iOS-enheder, Android og TV via Smart Stick.

Frihed, mobilitet og den enkelte brugers behov er nøgleordene for Watz Me Now, som tilbyder alle programmer i programguiden i 48 timer. Så missede du et program i går, så kan det fortsat findes og ses. Kort og godt, så er Watz Me Now TV-udsendelsernes svar på Netflix.

 – Netflix nu den sjettestørste tv-kanal i Danmark

For at se TV via tjenesten Watz Me Now kræver det blot, at du har internetadgang, enten via WiFi, 3G eller 4G, og et abonnement til selve tjenesten. Den billigste løsning er grundpakken, som giver dig adgang til 15 kanaler. Prisen er 90 kroner om måneden. Med grundpakken følger seks DR-kanaler, TV 2 og otte nabolandskanaler.

– ”Vi ser en tendens til, at mange danske familier er begyndt at reagere på alt for høje priser på TV-pakker med en masse kanaler, som de alligevel ikke ser. Der er i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter mindre og billigere TV-pakker. Vi vil gøre det endnu nemmere for TV-kunderne ved at tilbyde en lav pris, uden gebyrer og uden binding,” lyder det fra Lars Taagaard Christiansen, der er den ene grundlægger af Watz Me Now.

Du kan på et Watz Me Now-abonnement se TV på op til fire enheder ad gangen. Og ønsker du flere kanaler end grundpakken tilbyder, så kan disse tilkøbes.

Download Watz Me Now applikationen gratis til iPad og iPhone i Apples App Store fra den 3. februar 2013.

Du kan læse nærmere om Watz Me Now på deres hjemmeside.

Mere til historien

Watz Me Now forhandler netop nu med flere TV-stationer og forventer, at de i løbet af 2014 kan tilbyde et stort antal af de mest populære TV-kanaler.

Læs også:
Sådan får Netflix hvide undertekster på Apple TV
Netflix var danskernes Google-favorit i 2013

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Netflix vækster i første kvartal 2024

KORT NYT: Netflix har haft en god start på 2024, hvor første kvartal viste større vækst i abonnenter end forventningerne havde været.

(mere…)
Max: Her er priserne i Danmark

I næste måned sættes stikket i til Max. Her er priserne på abonnementerne. Læs mere om dem her.

(mere…)
Sportfan? Du kommer til at betale

Fra den kommende sportssæson er det nye tider på streamingtjenesterne. Regningen ender hos dig som sportsfan.

(mere…)
Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram