Sony går efter trætte iPhone-ejere

Web-TV: Trætte iPhone-brugere skal indfanges med Xperia Z1 Compact, lyder det fra Sony.


Sony har, som den første mobilproducent, lanceret en Android-topmodel, der er presset ned i et format med 4.3 tommer skærm. Andre producenter, såsom Samsung, har også minimodeller i sortimentet, men disse er nedskalerede udgaver af flagskibs-enheden, hvor ydelsen er mindre.

I et interview med MereMobil.dk fortæller Sony Mobile, at de går direkte efter iPhone-brugere, som er trætte af eksempelvis batteritiden på telefonen, men som ikke ønsker at gå ret meget op i størrelse – og som i hvert fald slet ikke ønsker en langsom smartphone.

Læs mere om Sony Xperia Z1 Compact

– ”Vi mener, at vi kommer med den første high-end Android-smartphone, der kan konkurrere med en iPhone (i størrelse og ydelse, red.). Vi ved fra vores interne undersøgelser, at der er mange iPhone-ejere, som er trætte af Apples manglende innovation og især trætte af kort batterilevetid. Kan vi bare tage nogle af dem, som er en lille smule utilfredse, så tror vi der er et pænt marked for det,” siger marketingschef Morten Johansen i Sony Mobile Danmark.

Z1 Compact har i forhold til Xperia Z1 mindre skærm, men også mindre batteri. I praksis skulle det betyde, at batteritiden er længere, hvilket ifølge Sony hænger sammen med at skærmen er mindre, og der dermed bruges mindre strøm.

Pris og tilgængelighed på Xperia Z1 Compact

Sony hævder, at Xperia Z1 Compact har noget bedre batterilevetid end iPhone.

Sony Xperia X1 Compact pressemøde

Sony fremviste på Z1 Compact dette billede af mobilens placering i markedet (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Sony Xperia Z1 Compact ventes at komme på markedet i februar måned i Danmark. Telefonen er uden abonnement prissat til lige under 4.000 kroner. Vi bringer snart en test af Sony Xperia Z1 Compact.

Læs også:
Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram