Hvad teaser Samsung for på Twitter?

Det forgangne år har endnu engang været et godt år for Samsung, og et nyt tweet på Twitter vidner om, at de har mere i ærmet til 2014.

Samsung teaser på Twitter for 2014 (Foto: Samsung)

Samsung teaser på Twitter for 2014 (Foto: Samsung)

Det nye år, 2014, er så småt i gang, og den første store messe åbner for alvor dørene mandag aften dansk tid. CES-messen i Las Vegas er stedet, hvor flere producenter i elektronikbranchen præsenterer nye produkter. Det ventes eksempelvis, at Sony vil offentliggøre deres kommende topmodel.

Sony Xperia Z1S pressefoto lækket

Samsung ventes også at komme med nye produkter under CES, dog er det uvist om de kommer med nogle nye smartphones, tablets eller en ny generation af Galaxy Gear under CES. Men ellers ventes de, at være klar med en stor lancering til Mobile World Congress. Skal man tro rygterne, så vil de nemlig præsentere Galaxy S5 under MWC2014.

Samsung Galaxy S5 præsenteres i næste måned

Samsung UK er også selv i gang med at tease for det kommende år. På Twitter har de nu lagt et billede op som viser, at 2013 bød på Galaxy Gear og ved siden af spørger de så, hvad vi forventer af 2014?

Året der gik 2013 – mobilåret i video-highlights

Hvad forventer du af 2014? Skriv eventuelt i kommentarfeltet herunder.

Læs også: Hvilket smartwatch skal du vælge – Sony eller Samsung?

Mere til historien

Samsung har siden Galaxy S kom på markedet mødt en masse fremgang. og særligt siden Galaxy S II og S III er der kommet skub i salget. Siden har det også ført til stor succes med både Galaxy Note-serien og Galaxy Gear, som tilhører den nye produkt-kategori wearable-gadgets.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram