Audi har præsenteret en tablet på CES 2014

CES: En ny tablet er blevet afsløret på årets CES-messe, men det er ikke en hvilken som helst tablet. Producenten bag er Audi.

Audi har på årets CES-messe afsløret deres første tablet. Ganske, som du måske tænker, så er denne enhed ikke til helt almindelige brugere, men fremtidige Audi-ejere.

Den nye tablet lyder navnet Audi Smart Display tablet og skal bruges til, at få information omkring brugerens Audi-køretøj, lave fejlsøgninger, få kørselsvejledning, vejrudsigter osv. Det skriver Intomobile.com.

Under ”motorhjelmen” på den nye Audi-tablet sidder et hurtigt Tegra 4-chipset, der uden problemer skal kunne køre de forskellige programmer på en 10,2 tommer full-HD skærm. Styresystemet er Android med en tilpasset brugerflade oven på.

Der hvor Audi’s tablet for alvor skiller sig ud fra konkurrenterne er, at den kan bruges i temperaturer fra -40 grader og op til 80 grader.

Audi oplyste intet om hvornår denne tablet vil være tilgængelig for bil-køberne eller hvad prisen vil være. Eller om den måske medfølger i Audi A6 og A8. Det skriver Androidcentral.com.

Audi Smart Display tablet (Foto: Androidcentral)

Audi Smart Display tablet (Foto: Androidcentral)

Mere til historien

Foruden Audi, så har CES-messen i Las Vegas budt på præsentationen af fire nye tablets fra Samsung. Disse er dog henvendt til almindelige brugere til helt almindeligt tablet-brug.

Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Kæmpe iPad Air kommer næste år

RYGTE: Det ventes at Apple vil lancere en 12,9 tommer iPad Air næste år.

(mere…)
Apple ventes at opdatere iPad-serien i 2024

RYGTER: Apple vil opdatere hele iPad-serien i 2024, med fokus på nye chips og skærme. Få overblikket her.

(mere…)
Nye prisvenlige tablets fra Samsung

Her er to nye prisvenlige tablets. Læs mere om Samsung Galaxy Tab A9 og Galaxy Tab A9+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram