MobilePay teaser for fremtidige features

Danske Bank har netop produceret en lille video, hvor de takker de mange brugere for, at applikationen er blev en succes – men de teaser også for mobilbetaling.

Danske Bank har produceret en video, hvor de takker for den flotte modtagelse, som de har fået fra brugerne. Hele én million downloads er det blevet til siden maj måned 2013.

 – En million danskere har nu MobilePay

Netop nu tester Danske Bank, deres løsning MobilePay Business, som måske er et bud på mobilbetaling i butikkerne. Dette skrev vi om tidligere i midten af december måned, dengang var der dog ikke nogen indikation om nogen nærmere dato.

 – Udvalgte virksomheder får adgang til MobilePay

Men nu er der måske snart nyt på vej.

– ”Først og fremmest så håber jeg jo, at folk vil blive ved med at bruge MobilePay til deres venne-overførsler og til når de skal dele en regning på restaurant med deres venner. Samtidig så håber jeg jo også, at de vil bruge de nye funktioner, som vi kommer med. Jeg vil sige, at man kan godt begynde at glæde sig til noget af det vi kommer med i forhold til betalinger til butikker,” siger Peter Gregersen, Forretningsudvikler MobilePay, i videoen.

Podcast: Mobilbetaling godt på vej i Danmark

Der er dog fortsat ingen melding om, hvornår løsningen vil være tilgængelig.

 

Mere til historien

MobilePay er en mobil-applikation til kreditkortbetaling via smartphone udviklet af Danske Bank. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013, efter at Danske Bank havde afbrudt samarbejdet med de øvrige danske banker om en fælles løsning. De øvrige banker har en løsning, som minder om MobilePay, men hedder Swipp. MobilePay har netop udvidet gratisperioden til at vare indtil 1. januar 2016.

Læs også:
Mobilbetaling giver konkurrence på betalingsmarkedet

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram