Årets første smartphone-kuld er præsenteret

OVERBLIK: Det første hold smartphones i 2014 er blevet præsenteret under denne uges CES-messe. Vi giver dig overblikket over nyhederne.

Årets første store messe er i gang i Las Vegas, og selvom det generelt er alt elektronik fra fjernsyn til wearable-gadgets, som præsenteres her, så har mobilproducenterne også offentliggjort et par nye smartphones.

 – Consumer Electronics Show – CES-messen kort fortalt

LG Electronics har offentliggjort verdens første kurvede smartphone, som lyder navnet LG G Flex. LG har endvidere oplyst, at vi allerede i løbet af første kvartal 2014 kan købe den i de danske butikker – pris og salgsstart er dog endnu ukendt.

 – LG G Flex – her er den kurvede smartphone

LG G Flex (Foto: LG)

LG G Flex (Foto: LG)

Sony har fulgt trenden med en mini-telefon, ligesom også HTC og Samsung har en mini-version af deres topmodel. Men modsat HTC One Mini og Samsung Galaxy S4 Mini, så er den nye Xperia Z1 Compact fra Sony, ikke et kompromis af topmodellen, Xperia Z1. Derimod er specifikationerne blot pakket ned i en fysisk mindre enhed.

 – Sony Xperia Z1 Compact – miniudgaven af Z1

Sony Xperia Z1 Compact (Foto: Sony)

Sony Xperia Z1 Compact (Foto: Sony)

Huawei er også tilstede på CES, og har ligesom både LG og Sony præsenteret en smartphone. Modsat Sony, så er den nye Huawei dog alt andet end lille, den tilhører nemlig phablet-kategorien. Huawei Ascend Mate 2 4G er navnet på den nye enhed, som kommer med en skærm på hele 6,1 tommer.

Det er endnu uvist om, Ascend Mate 2 4G kommer på det danske marked, men det forventes dog at den kommer i handlen herhjemme.Prisen er endnu ikke afklaret, det oplyser Huawei Danmark til MereMobil.dk.

 – Huawei Ascend Mate 2 4G er nu officiel

Huawei Ascend Mate 2 4G (Foto: Huawei)

Huawei Ascend Mate 2 4G (Foto: Huawei)

Foruden disse smartphones, så har Asus også præsenteret nogle nye smartphones – nemlig Asus Zenphone 4, Asus Zenphone 5 og Asus Zenphone 6. Tallet bag modelnavnet antyder skærmstørrelsen. De tilbyder i øvrigt alle tre dual-SIM, hvilket også er på vej til at blive mere almindeligt på det danske marked. Dog er det uvist om det bliver dual-SIM versionen, der kommer i de danske butikker.

 – Asus klar med 3 nye smartphones

Det er spændende om der på CES-messen præsenteres flere nye smartphones – ellers venter årets Mobile World Congress i Barcelona lige om hjørnet.

Mere til historien

Samsung har ikke præsenteret nogle nye smartphones eller anden generation af Galaxy Gear på årets messe, men til gengæld har de offentliggjort fire nye tablets.

Mange havde forventet, at LG ville offentliggøre et smartwatch i Las Vegas, som en konkurrent til Galaxy Gear eller Pebble smartwatch, men det blev i stedet til et fitness armbånd, der lyder navnet LG Lifeband Touch.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram