Vi ser nærmere på Kazam Trooper X5.0

Web-TV: Lavpris-telefonen Trooper X5.0 leverer meget smartphone for pengene, men der er kompromisser, som er vigtige at kende.

Den nye europæiske mobilvirksomhed Kazam har netop sendt Android-smartphonen Trooper X5.0 ud i flere danske butikker.

Trooper er netop landet på vores bord, og i dette web-TV indslag unboxes telefonen, der netop nu sælges gennem flere salgskanaler til en forholdsvis skarp pris. Eksempelvis har Proshop den til omkring 1.400 kroner.

Baggrund: Kazam vil skabe succes på lave priser

For den pris for du en smartphone med Android 4.2 Jelly Bean, vel at mærke en ren udgave af Android-systemet, uden de tilpasninger, som producenterne sædvanligvis laver. Der er således ikke en masse grafisk overbygning der sløver brugeroplevelsen eller batteriet.

Lyt til MereMobil.dk podcast, og kom med bag om Kazam

Kazam Trooper X5.0 har 1.2 GHz dual-core processor, 5” skærm (480 x 854 pixels), samt et kamera på 5 megapixels med autofokus.

Der er plads til to SIM-kort, kendt som dual-SIM, så både arbejds- og privatnummeret kan være i telefonen på én gang. Kun få andre Android-smartphones har dual-SIM. I markedet netop nu findes HTC One dual-SIM og Huawei Ascend G525.

Flere dual-SIM telefoner på vej til Danmark

Du skal være opmærksom på, at Trooper X5.0 blot har 4 GB intern hukommelse, 512 MB RAM, og kun 3G-forbindelse. Hukommelsen kan udvides med op til 32 GB via et MicroSD-kort.

Vi bringer senere en test af Kazam Trooper X5.0.

Mere til historien

Kazam har hyret en række profiler i IT- og telebranchen, for at køre det nye brand i stilling. Firmaets europæiske COO er danske Frank Jensen, mens Claus Pedersen som tidligere arbejdede i HTC, er direktør for det nordiske marked.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram