Ugens highlights – de mest læste artikler på MereMobil.dk

Overblik: Har du haft travlt med alt andet end, at følge med i denne uges mobilnyheder – så er her et overblik over de mest læste på MereMobil.dk.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Velkommen til den første ”Ugens highlights” på MereMobil.dk. Nu er december måned en uge gammel, og det andet lys i adventskransen skal tændes. Det betyder også, at MereMobil.dk nu har været i luften i en uge.

Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

Den første uge har budt på en række spændende nyheder, samt vi har publiceret tests af en række af årets topmodeller. Disse finder du under anmeldelser, og her er blandt andet HTC One, Samsung Galaxy Note 3, iPhone 5S og LG G2.

Men vi har også kunne offentliggøre vores første web-tv indslag, som er med den nye LG Nexus-telefon, Nexus 5.

Du kan herunder se de ti mest læste artikler på MereMobil.dk som blandt andet inkluderer Nokias dominans på Windows Phone platformen, men også et lille tip på, hvordan du kan designe tegneserier med dig selv og dine venner.

Den første uge er præget meget af tests, men du kan altid se alle nyhederne på MereMobil.dk.

Hitlisten uge 49 2013

01. Så godt sidder Nokia på Windows Phone

02. Nexus 5 – den bedste Nexus-telefon til dato (mobiltest)

03. LG G2 – LG har slået en seks’er

04. Phablets – ja tak! (kommentar)

05. Nexus 5 – derfor er den værd at købe (web-tv)

06. LG G2 opdateres til Android KitKat i 2014

07. MacBook Pro 13″ med Retina skærm – kompakt kraftværk

08. Disse nye mobiler sælges i december

09. Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

10. Bitstrips: Design tegneserie med dig selv og dine venner

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i næste uge.

Du kan i øvrigt deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde et Samsung Galaxy Gear – læs nærmere om denne på MereMobil.dk.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til Podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et helt nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Husk! Vi udsender også ind i mellem et nyhedsbrev med overblik samt hvis der er breaking news i mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram