Temple Run 2 klar til Windows Phone 8

Hvis du har en smartphone med Windows Phone 8, så kan du nu spille Temple Run 2.

Temple Run 2

Temple Run 2 findes nu på Windows Phone 8

Det er 11 måneder siden, at Temple Run 2 kom til Android- og iOS-enheder, men nu er spillet endelig klar til download i Windows Phone Store. Det skriver Wmpoweruser.com

Efterfølgeren til det populære spil Temple Run fortsætter i samme stil. Så du skal forberede dig på mere løb, hop og gliden, som du kender fra det originale spil.

De opdaterede features i spillet er; ny flot grafik, nye miljøer, flere powerups, flere achievements, specielle kræfter til hver karakter og større abe.

 – Subway Surfers kan nu spilles på Windows Phone

Spillet er kun tilgængeligt på Windows Phone 8 platformen og kræver på nuværende tidspunkt at enhederne har 1 GB RAM, en version af spillet der understøtter telefoner med 512 MB RAM skulle være på vej.

Hent spillet gratis i Windows Phone Store.

Mere til historien

Den første udgave af Temple Run så dagens lys på iOS-platformen den 4. august 2011, mens Android-brugerne måtte vente til den 27. marts 2012. Der skulle gå yderligere et år før spillet blev tilgængeligt på Windows Phone 8 (27. marts 2013). Spillet er udviklet af Imangi Studios af genren Endless Runner.
Nu har Microsoft slukket for mobilen

Windows 10 Mobile er desværre fortid. Det samme er Microsofts engagement på mobile styresystemer. Husker du da det startede?

(mere…)
Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Officielt farvel til et lovende styresystem

Øv! Så gik det ikke mere. Jeg holdt ellers rigtigt meget af dette styresystem på smartphones. Det var nyt, frisk og smart. Desværre slog det aldrig igennem.

(mere…)
Nekrolog: Windows på mobilen er død

Efter 20 år på mobilen er det slut. Microsoft har trukket stikket til Windows på mobilen.

(mere…)
Windows Phone er for alvor død – farvel til Microsofts mobilplatform

Glem alt om at få opdateret din Windows Phone med nye funktioner eller sikkerhedsrettelser. Microsoft har trukket stikket.

(mere…)
MobilePay og WeShare siger farvel til Windows

MobilePay stopper udviklingen af MobilePay-applikationen til Windows platformen. Så Windows Phone brugere vil inden længe ikke kunne bruge MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram