Sony Xperia Z og Xperia Z1 får Android 4.3 Jelly Bean

Sony har netop påbegyndt udrulningen til Android 4.3 Jelly Bean opdateringen til flere enheder, som blandt andet tilfører nye funktioner til produkterne. Se hvilke enheder der får Android 4.3.

Sony Xperia Z Ultra, Phablet

Sony Xperia Z Ultra

Sony offentliggjorde i november måned på deres blog, hvordan de vil opdaterer deres enheder til de nyeste Android-versioner i nær fremtid. Dengang forlød det, at Android 4.3 Jelly Bean ville blive udrullet til Xperia Z, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra og Xperia Z1 fra december måned. Og denne udrulning er nu startet også i Norden, det bekræfter Morten Johansen, marketingchef for Sony Mobile i Danmark, overfor MereMobil.dk.

Opdateringen til Android 4.3 Jelly Bean giver bedre ydeevne til systemet, men kommer også med nye features.

Nogle af de nye ting, som Xperia Z Ultra brugere får med den nye opdatering er adgang til Sony Smart Social Cam, og alle Sony applikationer er blevet opdateret til nyeste version – det gælder både beskeder, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Sony Select, WALKMAN, Album og Film.

Sony: Ingen Google Edition af Xperia Z Ultra i Danmark

Har du ikke modtaget opdateringen endnu, så er der altså noget at glæde sig til.

Mere til historien
Sony præsenterede Xperia Z under CES-messen i januar måned sidste år og datoen for pressemødet på CES-messen 2014 er også klar. Det bliver den 6. januar 2014 – dagen før CES-messen officielt starter. Her kunne der måske være forventninger til at offentligheden bliver præsenteret for 2014-topmodellen.

 

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Sony Xperia 1 V får snart en stor opdatering

Inden længe kan du opdatere din Sony Xperia 1 V med en ny stor softwarepakke, der blandt andet indeholder Android 14.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram