iPhone 5C appellerer til et bredere publikum

Næsten halvdelen af iPhone 5C-køberne er ikke tidligere Apple-brugere, men kommer fra særligt LG og Samsung.

iPhone 5C

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Inden præsentationen af Apples nye model, iPhone 5C, forventede de fleste det ville være en billig telefon, men den blev lige knap så billig som forventet.

Ifølge Analysefirmaet Kantar Worldpanel ComTech, så appellerer den til et bredere publikum, end hvad Apple normalt tiltrækker.

Kantar vurderer også, at denne bredere appel også tiltrækker betydeligt flere, til at skifte fra de konkurrerende producenter.

– ”Næsten halvdelen af iPhone 5C-ejere er skiftet fra konkurrerende producenter, særligt LG og Samsung. Mens 80 procent af iPhone 5S-ejere, er personer, der har opgraderet fra en tidligere iPhone-model,” det skriver Kantar Worldpanel ComTech i en pressemeddelelse.

iPhone 5S – for meget af det samme?

Hvis dette holder stik, så er iPhone 5C måske alligevel en succes for Apple, selvom den ikke har solgt så godt, som mange måske forventede.

Den billigste iPhone 5C-version koster 4.599 kroner uden abonnement på Apples egen hjemmeside, for for modellen med 16 GB intern hukommelse.

Mere til historien

I USA kommer den største efterspørgsel på disse midrange-modeller fra lavindkomsthusholdninger og det vurderes, at cirka 42 procent af iPhone 5C-ejere tjener mindre end 49.000 dollar, mens det kun er 21 procent af iPhone 5S-ejerne, der tjener mindre end 49.000 dollars. En gennemsnitsbruger af iPhone 5C er 38 år, mens det er 34 år, der er gennemsnitsalderen for iPhone 5S-brugere. (Kilde: Kantar Worldpanel ComTech)

Du kan læse Apples egen beskrivelse af iPhone 5C her.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram