Family Guy på vej som mobilspil

Hvis du elsker TV-serien Family Guy, så er der godt nyt i vente til næste år. Det forlyder nemlig, at den populære Brian og familie er på vej som mobilspil.

Family Guy

Family Guy

TV-serien Family Guy er en populær animations-sitcom, som handler om familien Griffin. Family Guy debuterede på TV-skærmen i slutningen af 90’erne, og blev taget af igen efter tredje sæson.

Men efter et højt DVD-salg og gode anmeldelser, kom den tilbage på skærmen i 2004. Siden da har Family Guy været utrolig populær.

Og nu er Family Guy på vej som mobilspil til både Android og iPhones. Det er dog endnu ikke sikkert hvornår spillet er klar, og meldingen lige nu er blot i løbet af næste år. Det skriver Intomobile.com.

Ifølge, Polygon, så bliver spillet gratis at spille – dog med mulighed for at købe diverse in-app køb.

Mere til historien

Det er Fox Digital Entertainment, som står bag spillet om Family Guy, og allerede nu har de det populære EA-spil The Simpsons: Tapped Out ude. Der også er gratis at spille, men fanges man så meget af det, så man ikke kan vente til man har optjent nok donuts, penge m.v. så kan disse tilkøbes inde i spillet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram