Bedøm din kæreste på ny app – et hit i USA

Mere end en million kvinder har allerede downloadet applikationen, Lulu, hvor de vurderer mænd efter evner og egenskaber.

Lulu

Lulu – bedøm dine mandlige Facebook-venner

Den amerikanske applikation Lulu, hvor man kan give ens kæreste eller mand karakter offentligt for deres evner og egenskaber, er nu downloadet mere end en million gange.

I al sin enkelthed lader Lulu piger anmelde de mænd de har kendt, så andre piger efterfølgende kan se om de er værd at samle på. Man kan bedømme mændene anonymt, dog kræver det, at man er Facebook-venner med ”ham” man bedømmer. Det skriver dr.dk.

Vil man bedømme en mand man kender, skal man starte med at beskrive hvordan man kender ham. Er han en eks-kæreste, crush, kæreste, ven eller familiemedlem. Derefter kommer en række spørgsmål, hvor man tilføjer de hashtags, som passer på ham. Manden bedømmes så ud fra disse hashtags.

Ens køn tjekkes og verificeres, så det kun er kvinder der kan stemme – mænd kan dog downloade applikationen for at se hvordan de bedømmes.

Applikationen findes til både i Apples App Store og Google Play Store – den er dog endnu ikke tilgængelig i Danmark, og om den kommer er endnu uvist.

Mere til historien:

Lulu er den første applikation, som er udviklet hvor kvinder kan bedømme deres mandlige Facebook-venner. Flere amerikanske medier kalder Lulu for en ”forlængelse” af ”Sex And The City”-generations hærgen. Du kan læse mere om Lulu på deres hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram