Apple: Nye apps skal være optimeret til iOS 7

Apple har meldt ud til udviklere af iOS-applikationer, at de fra den 1. februar 2014 skal optimere applikationerne til iOS 7.

Apple logo

Apple logo

Apple vil nu sørge for, at udviklerne ikke længere udvikler til de ældre enheder. Meldingen fra Apple er nu, at alle applikationer, som skal i App Store fra den 1. februar 2014 skal være optimeret til den nyeste version af iOS – nemlig iOS 7. Det kræver, at app’en en er bygget med den nyeste version af programmet Xcode 5, programmet som udviklerne benytter. Det skriver Cnet.com.

Apple har forbedret søgefunktionen i App Store

Det er dog ikke noget nyt, at Apple ønsker applikationerne understøtter den nyeste iOS-version, men de har tidligere være mere lempelige med, om udviklerne klamrede sig til ældre versioner.

Der er dog ikke noget at sige til, at Apple ønsker udviklerne skal koncentrere sig om den nyeste software. En opgørelse lavet tidligere i december viste, at næsten 3 ud af 4 iOS-enheder har iOS 7 installeret.

Så udbredt er iOS 7 netop nu

Da Apple i marts måned 2008 åbnede App Store var det ikke kun en god idé, det viste sig også at være begyndelsen på en helt ny industri.

Mere til historien

Apple har netop offentliggjort listerne over årets mest populære applikationer i App Store, til både iPad og iPhone. Du kan se listerne for iPad her, eller for iPhone her.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram