2013: Her er årets iPhone og iPad hits

Hvilken app eller spil var din favorit i 2013? Hitlisterne over de populæreste applikationer er nu offentliggjort.

Apps, ApplikationUanset om man kigger på iPhone eller iPad hitlisterne, over de mest populære gratis apps i 2013 er det slående, at de sociale medier har godt fat. Det samme har spil, der på den ene eller anden måde, har et venne-element.

Spillet Candy Crush Saga ligger nummer ét på iPhone og nummer tre på iPad. Dette meget simple spil har fanget rigtigt mange spillere, måske især på grund af, at der også er mulighed for at spille det på Facebook.

Test: iPad Air – den ultimative tablet

Netop Facebook ligger på syvendepladsen på begge hitlister, der også præges af YouTube, Instagram, Skype, Vine og Viber.

iPad hitlisten indeholder ikke overraskende Netflix, TV 2 Play og Viaplay mens YouTube er på førstepladsen, så ingen tvivl om, at den store transportable skærm har fat i medieforbruget.

Vi betaler gerne for spil

Noget tyder på, at Apples kunder ikke har noget imod at betale for spil, for dem er der mange af på listen over betalingsapps.

Spil som Minecraft, Bad Piggies, Angry Birds og Lego Batman, var blandt det der blev spillet på de mobile enheder i 2013.

Det populære danske spil Subway Surfers er nået ind i top 10 på iPad-listen, mens den danskudviklede sportstracker applikation Endomondo er nummer 13 på hitlisten over betalings-applikationer til iPhone.

Top 3 iPhone – gratis apps

1. Candy Crush Saga
2. YouTube
3. Snapchat

Se hele hitlisten

Top 3 iPad – gratis apps

1. YouTube
2. Skype
3. Candy Crush Saga

Se hele hitlisten

Mere til historien

Det tidligere megapopulære spil Wordfeud er ikke at finde på hitlisterne over populære iPhone og iPad apps i 2013. Hitlisterne er opgjort fra den danske del af iTunes Store.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram